loading ...
loading ...

Voor wie

Voor startups die graag wat ervaren handen erbij willen aan de product en marketing kant.

Bij de startup gaat het om product market fit vinden voordat het investeringsgeld op is. Je kunt namelijk heel gemakkelijk geld uitgeven aan de verkeerde dingen, of de verkeerde richting op gaan. Deze periode kan behoorlijk stressvol zijn als je niet het idee hebt dat je op de juiste weg bent.
Op zo’n moment is het fijn om iemand in het bedrijf naast je te hebben die deze situaties al meerdere malen heeft meegemaakt.
Door de juiste metrics centraal te zetten en te meten hoe tevreden de klant is, doen we aanpassingen die structureel de goede kant op.

Voor grote ondernemingen die graag wat meer innovatie en startup cultuur willen.

Veel traditionele bedrijven die in het verleden succesvol waren, kunnen vaak lang op het behaalde succes en de merknaam teren. Pas op het moment dat de kosten de baten overstijgen wordt het pas echt uitdagend. Wat nu?
“We moeten agile en lean” en “meer klantfocus” hoor je dan vaak. De vraag “hoe implementeer je dat dan”, is waar wij bij komen kijken.
Succes behalen door het optimaliseren product-markt combinaties is wat we hier in de kern doen, maar daarbij kijken we ook goed naar invloeden vanuit de organisatie zelf op het product.

Back To Top